Contacteer Ons

Tel: 0475 82 10 10

[email protected]

Locatie

AR.CH.EX

Grimbergsesteenweg 49 
1850 - GRIMBERGEN

Bekijk routemap

WIJ STAAN TEN DIENSTE VAN UW DROOM

Het doel van AR.CH.EX is niet om ‘monumenten’ te plaatsen die onze reputatie ten goede komen. Ons doel is uw doel.

Uw idee in een plan

Wij helpen u uw droomhuis te realiseren. Heeft u een precieze visie op hoe uw woning of kantoor er moet uitzien? Dan luisteren we graag, en vertalen we uw concept naar een plan. 

Advies

Heeft u maar enkele vage ideeën? Dan doen we voorstellen en geven u met plezier advies. Samen bekijken wij in detail waaraan het gebouw moet voldoen.

Tevredenheid is waar wij voor gaan

We beperken ons niet tot bepaalde stijlen of bepaalde soorten gebouwen. Uw wensen zijn de basis van alles.  U kunt rekenen op onze brede ervaring. Wij hebben al veel projecten gerealiseerd en kunnen mooie referenties voorleggen. Wij beogen uw tevredenheid, van de ontwerpfase tot de oplevering.

Voorontwerp

Wanneer u interesse heeft om met ons samen te werken, neem dan zeker contact. Wij komen graag langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Desgewenst maken wij een voorontwerp (indien we nadien samenwerken is dit voorontwerp gratis). Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij goede contacten hebben met andere partijen in de bouwsector. Voor de veiligheidscoördinatie op onze werven staan we zelf in, via een geschoolde en ervaren medewerkster. Dit zorgt voor betere coördinatie van al het werk en een duidelijker toewijzing van verantwoordelijkheden.

Expertises

U kan ook op AR.CH.EX beroep doen voor expertises. In geval van problemen en betwistingen helpen we u met raad. Wij zijn hiervoor volledig opgeleid en erkend.